Ultra HD | Smartportal.mk

Некои од поновите лаптопи од повисоките класи имаат камери кои можат да направат 3D...

Сите кои сакаат во дневната да го имаат најтенкиот телевизор на светот, потенок и од...

Гејмерите веројатно никогаш нема да бидат задоволни од бројот на слики во секунда...

Корејскиот производител LG во моментов ги има веројатно најдобрите телевизори од високата...

Android TV 6.0 наскоро ќе почне да се вградува во многу повеќе нови телевизори од производители...

Еден од најголемите производители на дисплеи во светот, LG, ги покажа своите најнови...

„Се во едно“ компјутерите на Apple добија освежување и оваа година, со нови Skylake процесори,...

Во обид да се врати на самиот врв на смартфон сцената, особено по падот на продажбата...

Најголемиот производител на чипови за преносливите уреди, како таблетите и паметните...

Кога беа лансирани првите телефони со Quad HD резолуција (2560х1440), имаше жестока расправа...

Пред само две години, оној што имаше смартфон со HD екран (1280х720) беше еден од главните...

По претставувањето на новиот XPS 13, лаптопот кој дигна најмногу прашина на CES саемот...