Sony | Smartportal.mk
-->

Скоро сите денешни паметни телефони од високата и средната класа имаат можност за...

За многумина, PlayStation 4 веќе беше доволно моќна конзола, но оние кои имаат 4K телевизори...

Јапонскиот производител се чини веќе предолго се обидува да фати приклучок со најдобрите...

OLED, барем до пред некоја година, се сметаше за технологија на иднината. Всушност, дури...

Јапонскиот производител конечно ќе ја освежи “Z” линијата од високата класа, со нов...

Sony претстави дури 50 наслови кои ќе се играат во виртуелна реалност преку PlayStation VR, што...

Јапонскиот гигант дефинитивно знае да лансира паметни телефони кои не влегуваат во...

Треба да живеете во пештера за да не знаете дека на Xperia дивизијата на Sony не ѝ оди најдобро....

Еве уште еден патент за уред кој ќе не доближи до еволуцијата во киборзи – Sony развива...

Можноста игрите од конзолата да ги играте на друг уред не е ништо ново – Nintendo ова го...

Јапонскиот гигант уште повеќе не збунува со своите паметни телефони – сега лансираат...

Кинескиот производител Meizu го претстави Meizu PRO 5 Ubuntu Edition којшто до сега е најјакиот...