Samsung | Smartportal.mk
-->

Windows 10 преносните уреди полека но сигурно стануваат важен дел од MWC во Барселона, саем...

Годинава, двата најпопуларни смартфони на планетата, Galaxy S и iPhone, треба да добијат прилично...

Корејскиот гигант нема да го претстави новиот Galaxy S8 на MWC во Барселона, како што тоа...

Ова веќе подолго време го очекувавме – бидејќи и двата нови Galaxy S8 модели ќе бидат со...

Поголем дисплеј и помала батерија е обично рецепт за почесто седење близу до некој...

Барселона Шпанија, 06.02.2017 – Компанијата Самсунг Електроникс (Samsung Electronics) на овогодинешното...

Скопје, 7. Февруари 2017 – Откако пред светската јавност компанијата Самсунг Електроникс...

Таблетите полека почнуваат да мигрираат во други категории, како на пример „2 во 1“...

Американскиот гигант го надмина Samsung во вкупната продажба на паметни телефони во последното...

Продажбата на таблет компјутери константно опаѓа, па затоа се поретко гледаме нови...

Протекоа и првите фотографии од новиот Galaxy S8, како и што очекувавме. Со нив доаѓаат...

Една од најголемите предности на засега неуспешниот Windows 10 Mobile оперативен систем е...