Project Scorpio | Smartportal.mk

Microsoft веќе подолго време го најавува Project Scorpio, помоќниот Xbox кој требаше да донесе 4K...

Наскоро, тронот кај играчките конзоли кога се во прашање чистите перформанси, повторно...

Виртуелна реалност, изменета реалност, измешана реалност. Мислам дека има веќе доволно...

Во моментов, играчките конзоли како Xbox One S и PlayStation 4 Pro заостануваат во графичките перформанси...

Microsoft дефинитивно ја загуби битката со оваа генерација на Xbox One – нивната конзола има...