Kaby Lake | Smartportal.mk

Surface Pro 4 е дефинитивно најпопуларниот хибрид на таблет и лаптоп на пазарот и веројатно...

Серверските Xeon чипови веќе подолго време се број еден избор на помалите компании кои...

Паметните уреди во нашите домови стануваат сѐ поспособни, но сѐ уште не можат да направат...

Најголемиот производител на чипови за десктоп и лаптоп компјутери, неодамна ја претстави...

Еве една одлична вест за гејмерите или сите оние кои сакаат да извадат максимум од...

Една година по лансирањето на Skylake чиповите, Intel ги претставува новите Kaby Lake, кои треба...

Денешните Skylake процесори на Intel се исклучително моќни и чиповите од средната класа (i3 и i5) се доволно добри дури и за најтешките игри и програми. Сепак, нивна голема слабост е вградената графика, која е доволна...

Најголемиот производител на чипови за лаптопите и компјутерите, последнава деценија...

Доколку неодамна купивте компјутер со најновата генерација на процесори од Intel, наречени...