iPhone | Smartportal.mk

Минатата година, популарната полиција на Њујорк се одлучи да ги опреми вработените...

By Google_VP_Engineering_Vic_Gundotra.jpg: Jolie O’Dellderivative work: Boseritwik – This file was derived from Google VP Engineering Vic Gundotra.jpg:,...

Можеби оваа гласина не е на ниво на останатите, кои кажуваат какви карактеристики...

Колку и да се обидуваат, големите компании дефинитивно не можат да ги спречат протекувањата...

Денес скоро сите корисници на паметни уреди, било дали се работи за смартфони или паметни...

Преку нова веб страна и 5 видео клипови, Apple ќе се обиде да ги мотивира Android корисниците...

Се работи се истражување направено од страна на компанијата Morgan Stanley во САД, па не би...

Дефинитивно, последниве 10 години во светот на технологијата ги одбележа Apple, компанијата...

Едно од ограничувањата со кои се соочуваат корисниците на iPhone смартфоните е недостатокот...

Најновите iPhone модели, односно 7 и 7 Plus, минатиот месец беа претставени во нова, црвена...

Apple е најголемиот производител на хардвер во последниве 10-тина години, но тоа не значи...

Деновиве на големо се пишува за тоа како би изгледал новиот iPhone кој се очекува да биде...