Intel Kaby Lake | Smartportal.mk

Иако MacBook линијата на Apple своевремено важеше за најиновативна во сегментот, последниве...

Кинескиот производител не само што стана голем играч на смартфон сцената, туку вистински...

Surface Pro серијата на Microsoft буквално ја дефинираше класата на хибридни уреди, кои се микс...

Последниве неколку години, Microsoft е особено агресивен во лаптоп и таблет/лаптоп секторите...

Оние кои планираат да направат моќен десктоп компјутер со новите Intel Kaby Lake или пак...

ThinkPad линијата на лаптопи е првиот избор на бизнис корисниците уште од времето кога...

Ги видовте предностите кои ги имаат новите Kaby Lake чипови и нетрпеливо очекувате да...