Google | Smartportal.mk

Пребарување на нашите имејл пораки, слики во Google Photos и слично преку лентата на Google...

Скоро секоја (посериозна) компанија има бели табли за цртање, на кои се пишуваат забелешки,...

Фото: Venturebeat.com Кога ќе се земе во предвид фактот дека ваква технологија постои веќе...

На I/O конференцијата која завршува денес, Google традиционално ги претстави најдобрите...

Можеби една од најинтересните работи кои ги презентираше Google вчера, на првиот ден...

Нема многу ИТ компании во класата на Google, па во годината гледаме само 2-3 конференции...

Нови протечени податоци за Google Pixel 2 смартфоните, најавуваат трета верзија, покрај...

Фото: ArsTechnica.com Fuchsia е нов оперативен систем кој е развиван од страна на Google, тоа би бил...

Waze, за потсетување, е апликација за навигација која за разлика од другите нуди повеќе...

Една од најкорисните функции на познатиот Google Maps сервис, покрај основната за наоѓање...

Raspberry Pi е супер евтин мини компјутер кој буквално го запали светот на дивелоперите....

Google го претстави совето последно софтверско надополнување за нивната Gboard виртуелна...