Google Maps | Smartportal.mk

Споделување не локацијата како опција, иако не претерано популарна, на корисниците...

Google Maps веќе е една од најдобрите бази за места, односно бизнисите на местото каде што...

Еден од најголемите проблеми, во време на мобилни уреди, при чекањето на аеродромите,...

Google Maps за Android оваа недела добија нова можност која најмногу ќе им користи на корисниците...

Google Maps е еден од најмногу користените сервиси на Google, кој може слободно да се каже дека...

Информациите кои што ги објави Apple оваа недела, говорат дека нивната порано избегнувана...

Во денешно време веќе е нормално да читаме вести за купување на некој од големиот број...

8-ми октомври, 2015, Скопје – Почнувајќи од денеска можете виртуелно да го истражувате...

Мапите на Google можеби се најдеталните во моментов, со многу иновативни можности, како...

Ривалството помеѓу водечките мобилни платформи доби уште една, овој пат до некаде...

Google се познати по менување на нивната главна страна на пребарувачот во чест на одредени...

Google вчера најави дека ќе започне да вози низ Македонија, со цел да го подобри квалитетот на Google Maps и да собере слики за популарната опција Street View. Од 29 септември Google автомобили ќе започнат да возат и да собираат...