Galaxy A | Smartportal.mk

Скопје, 7. Февруари 2017 – Откако пред светската јавност компанијата Самсунг Електроникс...

Скопје, 10. јануари 2017. – Самсунг (Samsung) ја претстави најновата Галакси А (Galaxy A) серија...