Facebook | Smartportal.mk

Како што ни е познато на повеќето, Facebook Stories, никогаш не успеаја да ја достигнат ни приближно...

Можеби во нашата земја тоа е ретка појава, меѓутоа на светско ниво објавата на слики...

Фото: TechCrunch.com Голем дел од бизнисите функционираат преку директна комуникација со...

Кога ќе помислите на некоја компанија за технологија, многу е голема шансата на помислите...

Facebook, како што „за жал“ знаеме повеќето, е главната занимација на повеќе од 2 милијарди...

Facebook Explore Feed е нов посебен тајмлајн кој треба да им овозможи на корисниците откривање...

Може слободно да се каже дека веќе цел живот ни се врти околу Facebook или некоја од другите...

Stories е една од најпопуларните функции на Instagram, меѓутоа таа популарност никако да се...

Виртуелната реалност можеби не го доживеа очекуваниот успех, но има константен раст...

Facebook неодамна ја претстави опцијата за споделување на кратки видео или фото содржини...

Најпопуларната социјална мрежа сериозно ја сфати борбата со тн. Fake news. Изминатиот...

Користење на отпечатоци за логирање во вашите акаунти или отклучување на вашиот телефон...