BLU | Smartportal.mk

Неодамна имавме можност да пробаме два телефони на американскиот производител BLU,...

Американската компанија која е пред се насочена кон производство на поевтини паметни...

Евтини телефони кои не се од Кина? Да, постои и тоа. BLU Products е производител на паметни...