Apple | Smartportal.mk

Преку нова веб страна и 5 видео клипови, Apple ќе се обиде да ги мотивира Android корисниците...

iPad mini беше еден од најуспешните модели на компанијата, меѓутоа тоа беше во времето...

Се работи се истражување направено од страна на компанијата Morgan Stanley во САД, па не би...

Предвидувањата за тоа како ќе изгледа и какви можности ќе има новиот iPhone 8 нема да престанат...

Последниве неколку години, Microsoft е особено агресивен во лаптоп и таблет/лаптоп секторите...

Има уште неколку месеци до претставувањето на iPhone 8, моделот кој после подолго време...

Beddit е финска компанија која работи на развој на еден производ. Тој производ е сензор...

Дефинитивно, последниве 10 години во светот на технологијата ги одбележа Apple, компанијата...

Желбите на корисниците за iPhone кој нема да има воопшто рамка околу дисплејот и една...

Гигантот Apple планира своите продавници да ги претвори, како што велат, во новиот Starbucks...

iPhone 8 ќе биде најголемиот скок во серијата на најпопуларниот смартфон на планетата...

Едно од ограничувањата со кои се соочуваат корисниците на iPhone смартфоните е недостатокот...