Android Marshmallow | Smartportal.mk

Компанијата Vaio, која се оддели од Sony пред нецели две години, даде многу големи ветувања...

Lenovo штотуку го претстави веројатно најинтересниот уред на IFA во Берлин – Yoga Book е мал...

Еден од најпопуларните модели во гамата на Xiaomi, особено за оние со поплиток џеб, го...

Најголемиот кинески производител Huawei се чини почна да лансира нов смартфон скоро...

Акционите камери се мошне популарни кај зависниците од адреналин и кај спортистите,...

Кинеските паметни телефони навистина нудат многу за вложеното, но новиот ZMAX Pro на ZTE...

Уште еден телефон од Кина со одлични карактеристики и ниска цена. MX6 е новиот натпреварувач...

Електронскиот гигант од Јужна Кореја го има во апсолутно сите класи на паметни телефони...

Насочувањето кон што подобри камери кај телефоните, направи производителите да подзаборават...

За оние кои ја пропуштија информацијата, Lenovo е новиот сопственик на Motorola и новите Moto...

Кинескиот гигант не престанува со лансирањето на моќни и евтини паметни телефони...

Тајванскиот производител е во нова смартфон офанзива годинава и по претставувањето...