4K | Smartportal.mk

Досега, скоро сите кои сакаа нивните Mac Pro десктоп или лаптоп компјутери да изгледаат...

Онаму каде iPhone дефинитивно заостанува зад својот најголем конкурент е во квалитетот...

За многумина, PlayStation 4 веќе беше доволно моќна конзола, но оние кои имаат 4K телевизори...

OLED, барем до пред некоја година, се сметаше за технологија на иднината. Всушност, дури...

Android TV 6.0 наскоро ќе почне да се вградува во многу повеќе нови телевизори од производители...

Livestream, односно можноста за снимање и пуштање на видеата во живо на некоја од популарните...

Еден од најголемите производители на дисплеи во светот, LG, ги покажа своите најнови...

„Се во едно“ компјутерите на Apple добија освежување и оваа година, со нови Skylake процесори,...

Кога беа лансирани првите телефони со Quad HD резолуција (2560х1440), имаше жестока расправа...

Можеби уште сме некоја година оддалечени од масовното користење на уреди со поддршка...

Веројатно сите ја знаеме компанијата Dolby Laboratories. Основана од Реј Долби во 1965 г. прерасна...

(Скопје, 07.11.2014) – Најновиот одек на технологијата од лабораторијата на Philips, ултра тенките телевизори, Philips Android 4K, од денес, 7-ми ноември ќе можат да се набават на 24 рати, без камата, како резултат на заедничката...