2017 | Smartportal.mk

Facebook е моментално најпопуларна социјална мрежа со најголем број на корисници. Според...

Веќе се ближи крајот на оваа 2016-та година и веќе со нетрпение ја очекуваме 2017-та за...

Во изминативе неколку години бевме сведоци на големите промени кои што се случија...

Се’ повеќе компании во светот се одлучуваат за користење електрична енергија која...