Фонд за иновации и технолошки развој | Smartportal.mk

Македонија наскоро ќе добие технолошка линија за рециклирање на стаклен отпад. Станува...

Доколку сеуште не сте аплицирале за технолошкиот маратон Codefest кој овој 7-9ти април...

Гордиан, VapourApps, Кликон- инспиративни приказни на Founders Day во четврток! Три успешни бизнис...

Денес во Скопје, во Клубот на пратеници, со почеток од 13 часот, се одржа прес конференција...