#стартап | Smartportal.mk

Кој е Горјан Јовановски? Програмер кој моментално работи во Booking.com. Имам завршено додипломски...

Пред една година, кога започнавме иновативен проект со колега, покрај другите проблеми...

Досега коментиравме од различни аспекти за тоа на што треба да внимаваме кога станува...

  Маалското дете со  наплив на идеи во 5 часот наутро.  Цртач, илустратор, креативец, ...

Зборувавме за идеи, стартапи, како тие се основаат, но не обрнавме внимание на тимот....

Навистина е иритирачки кога не може брзо да се дојде до основна информација. Особено...

Да се претставиме себеси или својот бизнис е вечен предизвик. Особено кога имаме ограничено...

Понекогаш, колку и да се трудиме и инвестираме во нешто, работите испаѓаат поинаку...

Идеите се основа на се’. Без оглед дали зборуваме за проект, бизнис или генерално како...

Претприемништво не се учи теоретски. Да не се лажеме. Се учи во пракса. Од теорија се...

  За стартапи се пишува и чита постојано, меѓутоа малкумина вистински го разбираат...