стартапи | Smartportal.mk

Во организација на Британскиот Совет во Македонија и ЊуМенс Бизнис Акцелераторот...

Денес во Скопје, во Клубот на пратеници, со почеток од 13 часот, се одржа прес конференција...

Не можам да опишам колку бев среќна кога добив e-mail во кој претставници на British Council...