Социјални мрежи | Smartportal.mk

Можеби за голем број од нас оваа информација нема да значи ништо. Facebook дефинитивно...

Facebook е моментално најпопуларна социјална мрежа со најголем број на корисници. Според...

Уште од  самото создавање на Messenger како посебен дел на социјалната мрежа Facebook, тимот...

Идејата за социјалните мрежи на почетокот беше да ги поврзе и да ги зближи луѓето кои...

Најпознатата фотографска платформа во светот Инстаграм денес брои дури над 500 милиони...

Што прво Ви паѓа на памет кога ќе го слушнете поимот “Социјална Мрежа”? Дали под социјална...

Фото: TechCrunch.com На се’ уште ограничен број од корисниците, Facebook започна со тестирање...

Од финансиските резултати за третата четвртина од оваа година на компанијата, можеше...

Twitter ја купи компанијата која стоеше зад развојот на Vine во 2012, уште пред истата да биде...

Facebook воведе две нови функции во нивниот познат Messenger, меѓутоа за почеток само за корисниците од САД. Тоа значи дека проширувањето во остатокот од светот ќе зависи од реакцијата и користењето на овие корисници. Едната,...

Twitter изгледа сака нивните директни пораки почесто да се користат, односно тие што веќе...

Одамна не сме имале вест поврзана со Google+ социјалната мрежа. Google веќе одамна се откажа...