Продуктивност | Smartportal.mk
-->

1. Кој е Нино Карас? Претприемач, ИТ ентузијаст и визионер, софтверски инжинер и тотален...

Секој од нас посакува да има повеќе време, да заборава помалку работи, и да ги завршува...

Дигиталниот свет делува катастрофално на концентрацијата, волјата и ефикасноста...