Приватност и заштита | Smartportal.mk

Во последнава година бев сведок на неколку ситуации каде мои познаници се соочуваа...

Која е битноста на приватноста Како што беше спомнато во Дигитална приватност – Apple...

Интернет – прекрасната мрежа која човечката цивилизација ја користи за да споделува...

Имате деца и сакате да контролирате што прегледуваат на Интернет. Се плашите дека...

По неодамнешните хаотични случувања со хакирања во бази на податоци и крадење на лични...

Приватноста, особено во еко системот на Google, е сериозно климава и затоа има многу производители...