премиера | Smartportal.mk

Претходната недела не почасти нас, обожавателите на Marvel и на стриповски филмови општо,...

Оваа година се одбележува една деценија откако Michael Bay почна да работи на Transformers франшизата....

Иако е стар повеќе од 60 години, Годзила сеуште владее. После 30 филмови во претежно...

Поминаа скоро 5 години откако излезе Prometheus во кината и на луѓе сé уште не им е јасно...

Нема крај на идеите на маестро Малкович. Кон почетокот на 2016 во медиумите беше објавено...