Истражувања | Smartportal.mk

Повеќето од нас сигурно мислат дека со се’ поголемата популарност на мобилните...

Влијанието коешто го имаат друштвените мрежи е нешто што често е предмет на истражувања....

Најпопуларната социјална мрежа, освен тоа што поврзува милиони луѓе на планетата,...

Социјалните мрежи иницијално беа дизајнирани да ги поврзаат луѓето од различни делови...

Влијанието на добриот друштвен живот врз здравјето на луѓето е нешто што одамна се...

Агенцијата Zenith, како дел од нивното Mobile Advertising Forecasts истражување, излезе со интересни...

Во постапките и неизговорените коментари на младите луѓе често се чувствува преќутната...

На сите ни е познат огромниот број на достапни апликации за мобилните платформи, кои...

Создадени се нови човечко-животински ембриони (химери) за истражувања Група на научници...

Луѓето, како и сите биолошки организми, понекогаш имаат грешки при оплодување или...

Чувството на среќа од секогаш било двигател на човечкиот живот. Но, како да се одржи...

Најновиот растечки тренд во именувањето на децата е да им се даваат имиња по Instagram...