Интернет | Smartportal.mk

Во ерата на масовно експлоатирање на интернетот од страна на речиси сите луѓе на планетата,...

Додека сите зборуваме за тоа дали ќе лансираат нов паметен телефон наредната година,...

Доаѓа крајот на немање Интернет, на барање лозинки од келнерки, на седење мирен 3 минути...

Веќе сите знаеме за Интернетот, тоа чудо од поврзување на човековата цивилизација...

Интернетот започнавме да го гледаме како нешто што е секогаш достапно, има цел океан...

Според информации од повеќе корисници и веб страни, Кина повторно е вест поради блокирање...

На 74 годишна возраст пред 2 дена почина Реј Томлинсон (Ray Tomlinson), човекот којшто ги поставува...

Интернет – прекрасната мрежа која човечката цивилизација ја користи за да споделува...

Стотици илјади уреди се поврзуваат секоја година на Интернет на нештата, градејќи...

Иако поради модерната опсесија со младост насекаде се „труби“ за младите луѓе и како...

YouTube веќе нема кој не го знае на планетата. Тоа е светски раширена платформа купена...

Kickstarter, Indiegogo, RocketHub, Fundrazr и останати сервиси за колективно финансирање. Директно ја...