Интернет пристап | Smartportal.mk

International Telecommunications Union (ITU) организацијата, која е дел од Обединетите Нации, оваа недела...

Веќе сите знаеме за Интернетот, тоа чудо од поврзување на човековата цивилизација...

Facebook и Google на големо работат на нова технологија за обезбедување пристап до Интернет...