Зелена енергија | Smartportal.mk

Обновливата енергија доживува огромен раст во последната декада, особено кога станува...

Група на швајцарски научници тврдат дека откриле процес кој што може да ја зачува...

Ерата на зелениот транспорт започнува, особено во земјите од западна Европа. Ова се...

Иновациите околу нас се поприсутни од било кога. Голема заслуга за тоа има „новата“...

Бенефитот од користењето на зелената обновлива енергија сите го знаеме. Но како најлесно...

Добри вести ни доаѓаат од другата страна на атлантикот. Неколку од најбогатите луѓе...