Заштита на приватност | Smartportal.mk

Во претходниот напис наведов неколку чекори што може веднаш да ги преземете за да...

Во последнава година бев сведок на неколку ситуации каде мои познаници се соочуваа...

Facebook е најголемата „социјална“ мрежа во светот. Покрај тоа што овозможува да останете...

Многумина од нас сонуваат за паметен телефон кој ќе може секојдневно да го користиме...

Во моментов има две технологии за препознавање на корисникот и како начин за заштита...