Заштита на податоци | Smartportal.mk

Низ интернет мрежата почна да се распространува нов вирус со име Popcorn Time, кој може целосно...

Денес скоро сите нови уреди имаат можност за безжично поврзување и воедно безжично...

Денес има веќе многу апликации, но и вграден софтвер кај Android уредите, кој со помош...

Новиот Android паметен телефон на Blackberry нема хардверска тастатура, што може да биде голем...

За можноста да се отклучи телефон со испринтан прст од корисникот веќе знаевме досега,...

Популарноста која ја стекна со протекувањето на тајните на „Националната Агенција...

На пазарот веќе видовме неколку различни модели на паметни телефони кои ветуваат...

Интернет – прекрасната мрежа која човечката цивилизација ја користи за да споделува...

Стотици илјади уреди се поврзуваат секоја година на Интернет на нештата, градејќи...

Сите ние сме гледале многу криминалистички филмови каде лошите момци (или девојки)...

HTC One MAX беше еден од првите телефони со читач за отпечатоци на прстите, веднаш по iPhone...

Во една значајна (но сепак пирова) победа за приватноста, хамбуршката Агенција за заштита...