дисплеј | Smartportal.mk

Уште откако постојат екраните во боја, било дали се работи за LCD, OLED, Plasma или пак постарите...

Еден од најголемите проблеми кои ги имаат корисниците со своите смартфони се однесуваат...

Многумина сигурно не го знаат, но LG Chocolate BL40 (на фотографијата подолу) за мене беше еден...

Дека смартфоните на Samsung ги имаат најдобрите дисплеи во бизнисот и не е нова вест –...

Американскиот производител, особено познат по своите бизнис уреди, претстави мега...

За оние кои се уште не знаат, E Ink дисплеите имаат вистинско мастило во нив, кое со помош...

Корејскиот производител отсекогаш бил еден од водечките во технологијата за дисплеи,...

Трендот за ставање на дисплеи со допир во новите лаптопи со Windows 10 со сигурност нема...