Видео повици | Smartportal.mk

Facebook е апсолутен гигант на интернет мрежата, но и покрај некои обиди во минатото (како...

Facebook Messenger на Android, iOS и десктоп од оваа недела им овозможува на корисниците да групните...

Можеби последната апликација од овој вид која ја немаше оваа можност, WhatsApp, од оваа...

Преку имејл испратен до своите партнери, Google информира дека веќе нема да бара тие да...

На Google I/O конференцијата која се одржа овој мај, Google најави две нови апликации намети...

Не можеме да кажеме дека на корисниците им фали апликација преку која што би можеле...

При крајот на минатиот месец Facebook воведе можност за правење на видео повици преку...

Facebook продолжува да ја проширува функционалноста на нивната популарна Messenger апликација....