апликација | Smartportal.mk
-->

1. Кој е Нино Карас? Претприемач, ИТ ентузијаст и визионер, софтверски инжинер и тотален...

Кој е Горјан Јовановски? Програмер кој моментално работи во Booking.com. Имам завршено додипломски...