Амстердам | Smartportal.mk

Иновациите околу нас се поприсутни од било кога. Голема заслуга за тоа има „новата“...

Кој е Горјан Јовановски? Програмер кој моментално работи во Booking.com. Имам завршено додипломски...

Повторно имаме интересен и по малку „луд“ проект од Холандија, каде што градот Ротердам...