Автопилот | Smartportal.mk

Што би се случило доколку возилото ви е на автопилот, а пред Вас се случи сообраќајна...

Веројатно најиновативниот производител на автомобили во моментов, неодамна го претстави...

Со оглед на несреќите кои се имаат случено, Германскиот Федерален Орган за Моторни...

Иако автопилотот, односно можноста автомобилот сам да се вози, достапна кај моделите...

Автономните возила во кои ќе можеме со часови да „дремеме“ на чет клиентите и по новостите...

Најголемиот светски производител на автомобили спрема нов систем со „Вештачка интелигенција“,...

Еден од најголемите автомобилски брендови, BMW, годинава ја слави својата 100 годишнина...

Автономните возила се иднината на автомобилизмот, барем на оној, општораширениот....

Тинејџерите не се баш најспособните возачи. Според статистики направени во САД, 3 пати...

Веројатно сите се израдувавме кога пред некој ден ги видовме видеата каде возилата...

Вградувањето на се повеќе и повеќе сензори во автомобилите денес, овозможи многу од...