Windows тема со зајдисонца од Охридско езеро

Напишано на 20.01.2014 - 16:28 од Мишо Лекиќ

ed889261-746a-4319-adab-84b59585d825_6

На страната од Windows каде што може да најдете избор на разни теми и позадини за вашиот десктоп, може да се симне тема на која што сликите за позадините се направени во Охрид. Поточно сликите се од зајдисонца на охридското езеро, сликани од фотографот Slavco Stojanoski.

Темата го носи името Lake Ohrid Sunsets, а можете да ја симнете на следниот линк.

За Авторот

Својот интерес во областа на паметната технологија го развива одамна како хоби кое што прераснува во нешто повеќе, па резултатот на тоа е и развојот на овој портал. Сака да ги следи сите новини поврзани со оперативните системи, апликациите, мобилните телефони, но и интересните научни и вселенски истражувања.