Смартпортал – Smartportal.mk | Smartportal.mk

Смартпортал

This user hasn't shared any profile information

Најголемиот регионален фестивал на комуникации, Weekend Media Festival, за својот десетти роденден...

Пневматиците се една од поважните безбедносни карактеристики на возилото и во голема...

Ротаракт клуб Широк Сокак Битола во соработка и помош од Ротари клуб Широк сокак Битола...

Финците го имаат направено најдобриот брендинг на државата со само 30 евра вложени...

Скопје, (20.08.2017) Градот Скопје е целосно подготвен за УЕФА Супер Купот 2017 кој ќе се одржи...

ОД 29 ОКТОМВРИ НЕМА ДА СЕ НАПЛАЌА ДОПОЛНИТЕЛНО РАЧНИОТ БАГАЖ  Скопје, 19 Јули 2017:Wizz Air,...

Преку Turo секој може да го изнајми својот приватен автомобил, но исто така да го изнајми...

Скопје, 14.07.2017 – На 1-ви и 2-ри ноември, Скопје по шести пат ќе биде домаќин на „Самит...

Поспаниот возач е неспособен да направи нешто за да избегне критична ситуација или...

Во Македонија функционираат преку 500 фирми кои се бават со продажба и монтажа на ПВЦ...

Скопје, 13.07.2017. Заклучокот од вчерашната работна средба е Министерството за финансии...

Брзо возење. Неискусниот млад возач не е во состојба да го процени потребното време...