Марина Роглиќ – Smartportal.mk | Smartportal.mk

Марина Роглиќ

Редовно издвојува буџет за кино. Секој слободен момент го користи на гледање филмови, а сериите и се слаба страна. Marvel before Nicholas Sparks. Forget the Force - live long and prosper.

Кога Исак Асимов ги поставил неговите Три Закони за Роботика пред 75 години, тој мислел...

Ако имате стари друштвени игри кои ви собираат прашина дома од времето, време е да...

Ќе се согласите дека живееме во време кога веќе сé е можно со помош на 3Д печатач –...

Можете ли да си замислите – да купите еден пар очила со диоптрија, кои во текот на носењето...

Новиот трејлер за Pirates of the Caribbean 5, кој излезе неодамна, освен што нуди објаснувања за...

Доколку сте вечно дете во душа, секогаш и се радувате на можноста да изградите нешто...

Ако сте вие едни од оние спортисти кои се чувствуваат забавени од неадекватните обувки,...

Помагало кое како да излегло од епизода на Star Trek. eSight, апарат за на глава кој се напојува...

Научници од King’s College во Лондон откриле дека еден од лековите кој се користи за клинички...

Заморот во очите од долго користење компјутер е толку честа појава, што дури си има...

Претходната недела не почасти нас, обожавателите на Marvel и на стриповски филмови општо,...

Shark Tank е реално шоу на американската мрежа ABC, која функционира по форматот на Dragons’...