Иво Гиевски – Smartportal.mk | Smartportal.mk

Иво Гиевски

Пасиониран возач на спортски автомобили и длабоко навлезен во светот на автомобилизмот. Редовно ги следи последните случувања во квантната и астрофизиката, а е заљубен во универзумот. Не може да одолее на секое подобро парче хардвер што ќе излезе на пазарот и тогаш обично е залепен за мониторот, читајќи ги сите спецификации и новитети. Контакт: [email protected]

Компјутерите денес не се особено способни во читањето на емоциите на човекот, но со...

Lenovo го претстави својот нов знаменосец и уште веднаш ќе кажам, ова е модел кој е уникатен...

Windows 10 Creators Update надградбата донесе неколку важни подобрувања, но многу корисници нема...

Наредниот месец ќе го видиме претставувањето на новиот Galaxy Note 8 и многу брзо после...

Учењето на јазици измислени од креаторите на најразлични филмови и серии не е ништо...

HoloLens на Microsoft е еден навистина импресивен продукт, кој за жал уште не е пробиен на пазарот...

Samsung е убедливо најголемиот производител на мали OLED дисплеи за паметните телефони...

Додека ние зборуваме за автономни автомобили, во местата каде не се возат толку многу...

Многумина очекуваат дека првиот таблет/смартфон со дисплеј кој може да се свитка ќе...

Многумина не го замислуваат Facebook како играч во секторот на хардверски уреди, но факт...

Како што бива, точно еден месец пред официјалното претставување, ги имаме фотографиите,...

Годинава бевме сведоци на големо покачување на бројот на јадрата во процесорите наменети...