Иво Гиевски – Smartportal.mk | Smartportal.mk

Иво Гиевски

Пасиониран возач на спортски автомобили и длабоко навлезен во светот на автомобилизмот. Редовно ги следи последните случувања во квантната и астрофизиката, а е заљубен во универзумот. Не може да одолее на секое подобро парче хардвер што ќе излезе на пазарот и тогаш обично е залепен за мониторот, читајќи ги сите спецификации и новитети. Контакт: [email protected]

Последниве неколку години, Meizu не е меѓу кинеските производители за кои слушаме многу...

Lenovo (сопственикот на Motorola) наскоро ќе ги лансира наследниците на одличните Moto Z телефони,...

Скоро секоја (посериозна) компанија има бели табли за цртање, на кои се пишуваат забелешки,...

Кинескиот производител не само што стана голем играч на смартфон сцената, туку вистински...

Microsoft дефинитивно ја загуби битката на смартфон сцената – нивниот Windows 10 Mobile оперативен...

Surface Pro серијата на Microsoft буквално ја дефинираше класата на хибридни уреди, кои се микс...

Враќањето на Nokia на пазарот на паметните телефони е прилично бавно, особено што моделите...

Дефинитивно, најголемиот иноватор кога се дисплеите во прашање е токму Samsung. Имено,...

Доколку сакате смартфон кој ќе го издржи секое паѓање на подот, секое нуркање во вода...

До пред неколку години, во времето кога смартфоните нагло растеа со своите димензии...

После фијаското со самозапалување и експлозија на батериите, дали Galaxy Note серијата...

Surface Pro 4 е дефинитивно најпопуларниот хибрид на таблет и лаптоп на пазарот и веројатно...