Ивица Милошески – Smartportal.mk | Smartportal.mk
-->

Ивица Милошески

Јас сум Бетмен. Кога бев мал сакав да бидам космонаут, можеби затоа толку ги гледав Star Trek. Матрикс и Господар на Прстените можам да ги гледам по милион пати. Дете на транзиција. Ја сакам технологијата како што Мистер Бин го сака мечето. Заљубен во Apple. Навивам за Манчестер Јунајтед. Смрт за фашизмот!

На самиот почеток, би сакал да Ве прашам: дали сте задоволни од Вашиот кабелски оператор?...

Љубителите на Apple производите, таканаречените Apple fanboys, со нетрпение го очекуваат најновиот...

Оскари, наградите на Американската Филмска Академија за најдобри филмски остварувања...

Snapchat е мултимедијална апликација за испраќање на слики и текст и е направена од...

App Store, онлајн продавницата на Apple за игри и апликации за iOS официјално започна со работа...

iPhone е одличен персонален уред кој Ви помага во секојдневните задачи и има скоро неограничени...

Без разлика дали имате на пример MacBook Air на кој што работите канцелариска работа, гледате...

Социјалните мрежи се место каде секојдневно се споделуваат огромен број на фотографии...

Приказната на една од најуспешните компании на денешницата е како бајка за денешните...

Оперативниот систем на Apple, iOS се смета за најнапреден оперативен систем во светот....

Пред некој ден на МТВ 1, по којзнае кој пат, го пуштија филмот “Како да изгубиш дечко...

Голем дел од приходите Apple ги има остварено со продажбата на музика преку Apple Music или...